• Header-kenniscentrum-1.jpg

« Tilbage

Stolte af vores certificeringer!

Trots op onze certificeringen - Blog

BAC har gjort en stor indsats for at opnå diverse vigtige certificeringer. Efterhånden er en stor del af vores plantenæring certificeret med Vegan-mærke, Ecocert-label, Envirocann og EnvirOganic. Desuden er vores produkter også godkendt af Control Union Certifications. I nedenstående forklarer vi nærmere, hvad de enkelte kvalitetsmærker præcis står for. 

Vegan-mærke

Vores certificering med Vegan-mærket i januar 2019 var for BAC en virkelig milepæl, og vi var i sin tid den første hollandske producent af plantenæring med denne certificering. Produkter med Vegan-mærket indeholder ingen animalske råstoffer og der anvendes ingen materialer af animalsk oprindelse i produktionsprocessen. Udvikling af disse produkter foregår endvidere uden brug af forsøgsdyr. Vegan-mærket stammer fra The Vegan Society og anvendes i EU, Canada, USA, Indien og Australien. Her finder du en liste over Vegan-mærket plantenæring.    

Ecocert-label

BAC Organic Bloom, BAC Organic Grow og BAC Organic PK Booster er certificeret med  et Ecocert-label. Dette kontrolmærke garanterer gode arbejdsforhold og overholdelse af en række vigtige miljøkrav, tænk i den forbindelse på biodiversitet og et frugtbart jordbundsliv. Også er der forbud imod de mest skadelige afgrødebeskyttelsesmidler samt genetisk modificering.

Envirocann og EnvirOganic

Dette kvalitetsmærke fører tilsyn med dyrkning, produktion og salg af bl.a. cannabis og hamp. Social retfærdighed, bevarelse af naturlige ressourcer og mindskning af miljøeffekter samt anvendelse af skadelige pesticider spiller en afgørende rolle. BAC er i besiddelse af Envirocann-certificering for Bloomstimulator og Rootstimulator. Produkterne Organic Bloom, Organic Grow og PK Booster er EnvirOganic-kontrolleret. EnvirOganic kræver – udover ovennævnte punkter – at produkterne er økologiske. 

Control Union Certifications

Control Union Certifications omhandler bæredygtighed i bl.a. logistikkæden inden for landbrug, industri, dyrefoder og tekstil. BAC er certificeret med ‘Control Union Certifications Standards on Inputs’. Vores produkter overholder de standarder som denne organisation foreskriver og er godkendt til anvendelse indenfor økologisk landbrug.

« Tilbage

Scroll to top